Francuska ubjedljivo pobjeđuje Australiju; 4:1

Francuska ubjedljivo pobjeđuje Australiju; 4:1

Australija u prvom dijelu utakmice dovodi svoj tim u prijednost, ali Francuska kreće u kontranapad i grabi svaku šansu za poen. Tim ubedljivo završava utakmicu 3 gola razlike, i donosi svojoj reprezentaciju pobjedu na provj utakmici u grupi. 4:1!

PRVO POLUVRIJEME

U utakmici izmedju Francuske i Australije, Francuska ima prednost prvog šuta.

I već u 9. minutu igrač Australije, Craig Goodwin, iz šesnaesterca zabija gol u mrežu Francuske, i dovodi svoj tim u prednost.

Lucas Hernandez u 13. minutu odlazi na klupu zbog povrijede, i meja ga njegov saigrač iz Francuske, Theo Hernandez.

U 22-om minutu, Australijanski igrač Mitchell Duke pokušava postići gol šutom iz daljine, ali lopta završava u gol-autu, i loptu izvodi tim Francuske.

I 1:1! Igrač Francuske, Adrien Rabiot daje gol za svoju reprezentaciju udarcem glavom, savršeno skočivši na sredinu centrašuta. Reprezentacija Francuske je izjednačila rezultat u 27. minutu!

Samo 5 minuta kasnije Francuska dobija novu priliku i iskorišćava da svoj tim odvede u prednost! Olivier Giroud iz šesnaesterca daje gol za svoju reprezentaciju. Sada je rezultat 2:1!

U 37. minutu Olivier Giroud ponovo dobija šansu za pogodak, ali je lopta završila visoko iznad gola.

Kylian Mbappe u +1. minutu produžetaka, gubi šansu za još jedan gol Francuske, jer je lopta prošla tik iznad prečke gola.

Već u +2. minutu produžetaka Australijanski igrač Jackson Irvine dobija šansu da izjednači rezultat, ali lopta udara u lijevu stativu!

Prvo poluvrijeme je završeno poslije +7 minuta produžetaka, rezultatom 2:1.

DRUGO POLUVRIJEME

U 55-om minutu Mitchell Duke, igrač Australije dobija žuti karton zbog kasnog starta.

Posljedica toga je da Mitchell Duke odlazi na klupu i menja ga Jason Cummings.

U 68. minutu Ousmane Dembele šalje loptu u šensaesterrac gde loptu glavom udara i ubacije u mrezu Australiskog gola. Rezultat je sada 3:1!

GOL! 4:1! Samo 3 minuta kasnije Francuska dobija novu priliku i ne razočarava! Uz asistenciju Kylian Mbappea, Olivier Giroud pucao glavom loptu u gol, i povećava rezultat za reprezentaciju Francuske.

U 73-em minutu dolazi do izmjene postave Australije na terenu. Riley McGree izlazi iz igre, a umjesto njega ulazi Awer Mabi. Takođe Craig Goodwin odlazi na klupu, dok če ga zamjeniti Garang Kuol.

Par minuta kasnije dolazi do izmjene na terenu i u reprezentaciji Francuske. Youssouf Fofanaulazi, a izlazi Aurelien Tchouameni. Kingsley Comana ulazi, a izaći će Ousmane Dembele.

U 80. minutu igrač Australije, Jackson Irvine dobija žuti kraton zbog lošeg izvođenja lopte.

Opet u 85-om minutu dolazi do još izmjena u timu Australije. Keanu Baccus ulazi na teren i zamjeniće Jackson Irvine-a. Nathaniel Atkinson napušta igru za danas, a menja ga Milos Degenek.

I Francuska reprezentacija pravi zamjene igrača na terenu u 89. minutu. Benjamin Pavard izlazi sa terena, dok če ga zamjeniti Jules Kounde. Takođe Olivier Giroud izlazi, a ući će Marcus Thuram.

U +5. minutu produžetaka Australijski igrač Aaron Mooy dobija žuti karton.

Poslije +8 minuta produžeteka sudija svira kraj! Francuska pobjeđuje Australiju 4:1!