Rok za prijavu za vojnike i vojnikinje po ugovoru je produžen do 7. jula

Rok za prijavu za vojnike i vojnikinje po ugovoru je produžen do 7. jula

Rok za prijavu na javni oglas za vojnike i vojnikinje po ugovoru koji je raspisalo Ministarstvo odbrane, a čije je mjesto službovanja u Golubovcima, produžen je za dva dana i trajaće do 7. jula – saopšteno je iz ovog resora.

– Riječ je o sedam formacijskih mjesta, označenim brojem 53 (strijelac/strijelkinja – pomoćnik/ca nišandžije/ke puškomitraljeza, Bataljon za borbenu podršku), 54 (snajperista/snajperistkinja, Bataljon za borbenu podršku), 55 (strijelac/strijelkinja, Bataljon za borbenu podršku), 58 (mehaničar/ka za vadzuhoplov i motor, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 59 (mehaničar/ka za vazduhoplov i motor, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 60 (mehaničar/ka za vazduhoplovnu opremu i naoružanje, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 61 (mehaničar/ka za vazduhoplovnu opremu i naoružanje, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore) i 62 (radarski/a poslužilac/teljka, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore) – precizirali su iz Ministarstva odbrane.

Ministarstvo odbrane raspisalo je 16. juna oglas za prijem 70 osoba u službu u Vojsci Crne Gore, u svojstvu vojnika/kinja po ugovoru, na određeno vrijeme, u trajanju od jedne godine, sa mogućnošću produženja.

– Rok za prijavu za sva ostala formacijska mjesta ostaje isti, 5. jul ove godine – istaknuto je u saopštenju.