Dva muškaraca mogla bi se suočiti sa zatvorom zbog ‘seksa na prozoru’ koji vide maloletnici

Dva muškaraca mogla bi se suočiti sa zatvorom zbog ‘seksa na prozoru’ koji vide maloletnici

Dvoje mladih Moskovljana završilo je u pravnim problemima nakon što su navodno imali seks pored prozora svog stana u istočnom delu ruske prijestonice, preneo je u utorak medij Baza.

Navodnom seksualnom činu prisustvovala su dva dečaka od 12 i 13 godina, koji su obavestili svoju majku o tome. Žena je alarmirala lokalnu policiju, koja je upala u stan i privela jednog od osumnjičenih. Drugi čovek se dobrovoljno predao policiji sledećeg dana, navodi Baza. Osumnjičeni su identifikovani samo kao 21-godišnji Timur i 22-godišnji Daniil.

Dvojica muškaraca su navodno stavljena u istražni zatvor na dva mjeseca i suočavaju se sa optužbama za seksualni napad. S obzirom na to da su žrtve navodnog „napada“ mlađe od 14 godina, Timur i Daniil bi mogli da se suoče sa dugim zatvorom od 12-20 godina iza rešetaka. Međutim, da bi osudili dvojicu muškaraca po toj klauzuli, tužioci moraju da dokažu da su svesno i namerno stupili u seks pred maloletnicima.

U međuvremenu je jedan od osumnjičenih rekao policiji da uopšte nisu imali seksualni odnos i da su dečaci pogrešno protumačili ono što su videli. Prema njegovim rečima, dvojica mladića su popravljala puknulu vodovodne cevi u stanu i svukli su se kako ne bi pokvasili. Štaviše, majka jednog od osumnjičenih negirala je da su mladići čak bili homoseksualci, insistirajući da njen sin ima devojku.