Kalezić: Trenutna uzburkana politička situacija može da predstavlja put do optimalne Vlade za sve građane

Kalezić: Trenutna uzburkana politička situacija može da predstavlja put do optimalne Vlade za sve građane

Politički analitičar Predrag Kalezić istakao je gostujući u emisiji “Sa Srpskom u centar” na Srpskoj RTV da je trenutna uzburkana politička situacija dobra za politiku, ali i za građane, te da može da predstavlja put do Vlade koja je optimalna za sve građane Crne Gore.

Kalezić ističe da je aktuelna politička scena u Crnoj Gori uzburkana, te de je nakon avgusta 2021. godine političko igralište otvoreno i za druge igrače. On smatra da je ovakva situacija dobra i za politiku, ali i za građane Crne Gore.

„Mi nakon 30. avgusta živimo jednu zaista pravu političku dinamiku, jer je sada igralište malo otvoreno i za neke druge igrače i timove. To je dobro za politiku i za građane Crne Gore, jer ćemo sigurno stići do neke Vlade koja je optimalna za građane, a i sami političari će shvatiti da svi moramo napredovati u pravcu zaštite javnog interesa, tako da računam da je sve ovo pozitivno. Ne smatram da je tenzija oko izbora v.d. direktora Uprave policije neprirodna, upravo suprotno, ona je prirodna i stava sam da sve teme treba staviti na sto“ istakao je Kalezić.