Podgorička policija uhapsila 12 osoba

Podgorička policija uhapsila 12 osoba

Podgorička policija je, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela, zbog imovinskih delikata procesuirali deset osoba, a zbog djela iz oblasti zloupotrebe narkotika procesuirala je dvije osobe.

„Pripadnici podgoričke policije lišili su slobode A.O. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo. On je, sumnja se, juče u jutranjim časovima fizički napao jednu stariju osobu koja je upravljala biciklom, oborio je i otuđio joj novac. Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

I.M. (37) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela krađa na štetu jedne apoteke. On je, kako se sumnja, u tri navrata iz jedne apoteke otuđivao kozmetičke proizvode ukupne vrijednosti oko 1.000 eura“, navedeno ej u saopštenju.

Šest osoba, Lj.L. (41), L.H. (16), L.R. (16), F.A. (32), E.R. (29) i S.A. (22), osumnjičeno je za šest krivičnih djela i to četiri krađe, tešku krađu i oduzimanje vozila.

„Ova lica su, sumnja se, na području Glavnog grada otuđila šest vozila. Pet vozila je pronađeno i vraćeno vlasnicima, dok je jedno vozilo prodato na otpad sekundarnih sirovina. Osim toga, protiv vlasnika otpada je podnijeta krivična prijava za krivično djelo prikrivanje.

Zbog dva krivična djela iz prethodnog perioda, tačnije dvije teške krađe koje su izvršene u martu ove godine, slobode je lišen Ž.P. (37) iz Podgorice. On je, sumnja se, otuđio dva motorna vozila.

Osim toga, policijski službenici su lišilI slobode B.P. (44), a protiv A.K. (36) podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršile krivična djela nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navedeno je iz policije.

Kod B.P. policija je pronašla 250 tableta sa liste opijata, a kod A.K. je pronađena 96 tableta sa liste opijata.

izvor AntenaM