Delta zvanično postala BIG Fashion

Delta zvanično postala BIG Fashion

Delta Siti Podgorica zvanično je postala BIG Fashion, dio BIG CEE grupe, izraelske kompanije koja je u februaru ove godine i zvanično preuzela najveći šoping mol u državi za 95 miliona eura i najavila nove akvizicije u više crnogorskih gradova, prenosi Pobjeda.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na otvaranju Big Fashiona kazao je da je ovo prva velika izraelska investicija u Crnoj Gori koja sa sobom nosi promjene.

On je čestitao predstavnicima kompanije Biga i Delte na dogovoru, gradskoj upravi i Vladi, pozdravio ambasadora Izraela u Crnoj Gori i našeg počasnog konzula i sve koji su, kako je rekao, doprinijeli da zaživi ogromna investicija u Crnoj Gori i da se generišu nova radna mjesta u Podgorici.

On je čestitao svima koji su, kako je rekao, dali nemjerljiv doprinos da se ova investicija realizuje brzo.

– Želim da gradnja počne što prije, sa svom adaptacijom i da dobijemo jedan veliki, novi šoping centar nalik velikim evropskim gradovima. To Crna Gora zaslužuje, to Podgorica zaslužuje. Mi smo nosioci dobrih, lijepih vijesti, razvoja Crne Gore i velikih pozitivnih promjena – poručio je Abazović.

Početak novog poglavlja u radu najvećeg šoping centra u Crnoj Gori obilježen je nastupima hrvatskog pjevača Petra Graša, Sare Jo, plesne trupe Una Saga Serbica, Mirror Crew performera, kao i popustima i raznovrsnim dječijim zabavnim programima.