Čelsise oporavio od poraza i pobjedio Man Siti

Čelsise oporavio od poraza i pobjedio Man Siti

Čelsi se oporavio od poraza u prvom danu i pobjedio Mančester Siti sa 2:0 u ženskoj Super ligi u nedelju, dok su u subotu Arsenal i Totenhem Hotspur postavili novi rekord VSL posećenosti pošto je 47.367 gledalo Tobdžije. doneli udobnu pobedu od 4-0.

Šampion Čelsi je pao na poraz od 2-1 u gostima od novopromovisanog Liverpula prošle nedelje, ali su udarac Frena Kirbija u prvom poluvremenu i penal u drugom poluvremenu Maren Mjelde bili dovoljni da se vrate u kolonu pobeda protiv Sitija ispred više od 4,000 fanova u Kingsmeadovu.

Ta brojka publike bila je patuljasta na stadionu Emirejts u subotu, dok su se Arsenal i Sparsi sukobili, a Vivijan Miedema je postigla dva gola, dok su Tobdžije zabeležile drugu uzastopnu pobedu u ligi od 4-0 na vrhu tabele.

Brajton & Hov Albion je takođe ostvario prvu pobedu u drugom pokušaju, pobedivši Reding sa 2-1 i poslao ih na dno tabele, dok se Mančester junajted popeo na drugo mesto sa udobnom pobedom od 2-0 u gostima protiv Vest Hema.

Izjednačeni su sa šest bodova sa Arsenalom i Aston Vilom, koji su nastavili dobar početak sezone pobedivši Lester Siti sa 2-0.

Liverpul je kasnije u nedelju ugostio Everton u prvom derbiju Merzisajda u sezoni.