Kormak Rot, sin muzičara i glumca Tima Rota, preminuo je u 25

Kormak Rot, sin muzičara i glumca Tima Rota, preminuo je u 25

Kormak Rot, muzičar i sin glumca Tima Rota, preminuo je u 25. godini posle borbe sa rakom, saopštila je porodica u ponedeljak.

Rot je „umro mirno u naručju svoje porodice koja ga je volela i obožavala“ 16. oktobra, navodi se u saopštenju porodice, dodajući da je „zadržao svoju zlu duhovitost i humor“ do kraja.

„Tuga dolazi u talasima, kao i suze i smeh, kada pomislimo na tog prelepog dečaka tokom 25 godina i 10 meseci koliko smo ga poznavali“, rekla je porodica. „Neumitno i radosno i divlje i divno dete. Tek nedavno čovek. Mi ga volimo. Nosćemo ga sa sobom gde god da krenemo.”

Diplomirao na Benington koledžu, Rot je bio gitarista, kompozitor i producent. On je na svom Instagram nalogu otkrio da mu je u novembru 2021. dijagnostikovan rak zametnih ćelija trećeg stadijuma.

„Oduzeo mi je polovinu sluha, 60 funti težine, moje samopouzdanje i nastaviće svoj ubilački put dok ne uspem da ga nekako zaustavim i ubijem“, napisao je. „Ali to mi nije oduzelo volju za preživljavanjem, niti ljubav prema stvaranju muzike. Još me nije srušilo.“

Pozvao je sve da se obrate svojim lekarima.

Njegov otac je zvezda filmova kao što su „Reservoir Dogs“, „Pulp Fiction“ i „Neverovatni Hulk“.

Iza Kormaka Rota su ostali roditelji Tim i Niki Rot i njegov brat Hanter Rot.