Navijači Juventusa i Intera blokiraju transfere ovih igrača

Navijači Juventusa i Intera blokiraju transfere ovih igrača

Nije rijetka situacija da se navijači miješaju u transfer politiku kluba, posebno na ovim prostorima, a slična situacija dešava se i u Italiji.

Sve više se priča o prelasku Huana Kvadrada iz Juventusa u Inter, ali i Romelua Lukakua u suprotnom pravcu.

Međutim, tu su se ispriječili navijači dva kluba, koji ne žele da vide doskorašnje fudbalere najvećeg rivala u dresu svog kluba.

Ecco il video completo della lite tra #Cuadrado e #Handanovic . Nel video precendente si vede come prima il colombiano vada da #Lukaku una volta fatto la figura da gobbo inizia questo diverbio con il portiere sloveno. Ovviamente:“Nervosismo #Inter “ #JuventusInter #CoppaItalia pic.twitter.com/KOk5ADl1nI

Kvadrado bi danas trebalo da prođe ljekarske preglede i potpiše jednogodišnji ugovor sa Interom, ali je grupa navijača „Neroazura“ zatražila sastanak sa Kolumbijcem.

Kako prenosi „La Repubblica“, ultrasi bi željeli da razgovaraju sa Kvadradom, prije njegovog dolaska, „kako bi mu objasnili njihove vrijednosti“.

Kao jedan od razloga ovog „sastanka“ jeste i ponašanje Kolumbijca na posljednjem „Derbiju Italije“ u polufinalu Kupa, kada je nasrnuo, pa čak i udario doskorašnjeg dugogodišnjeg kapitena Intera Samira Handanovića.

Sa druge strane, pominje se prelazak Romelua Lukaua u Juventus, ali su navijači kluba iz Torina ispred stadiona jasno poručili da ne žele da vide Belgijanaca u dresu „Stare dame“.

Lukaku je tri sezone proveo igrajući za Inter, a ne želi da se vrati u Čelsi iz kojeg je stigao na pozajmicu na „Meacu“.