Počela Zum sjednica Savjeta RTCG

Počela Zum sjednica Savjeta RTCG

Potpredsjednica Savjeta RTCG Marijana Camović Veličković problematizovala je na Zoom sjednici Savjeta koja je u toku to što u zapisnike sa prethodnih sjednica nisu unijete njene primjedbe.

Član Savjeta Predrag Marinović rekao je da su tonski zapisi, u svakom slučaju vjerodostojni, jer su zapisnici njihove skraćene verzije.

Član Savjeta Peđa Marsenić problematizovao je što zapisnik sa 28. sjednice nije razmatran na prethodnoj, već tek sada, na 30. sjednici.

Drljević je rekao da je na sjednici bilo i nekih riječi koje nisu za zapisnik.

„Ali ako želite, unijećemo ih. Zapisnik možemo uslovno usvojiti, pa dodati. Da su na vrijeme poslate, uvrstili bismo ih“, rekao je Drljević.

Usvojena je odluka da se o ove dvije tačke glasa tokom nedelje, na elektronskoj sjednici.

Na usvojenom dnevnom redu nalazi se između ostalog rasprava i izjašnjavanje u vezi sa predlogom izmjena i dopuna Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, rasprava i izjašnjavanje u vezi sa raspisivanjem javnog međunarodnog konkursa za izbor jedinstvenog idejnog i vizuelnog rješenja loga, rasprava i izjašnjavanje u vezi sa davanjem saglasnosti za nabavku vozila za potrebe RTCG, rasprava i izjašnjavanje u vezi sa Odlukom o imenovanju Komisije za rješavanje stambenih potreba, izmjene Statuta RTCG, rasprava i izjašnjavanje u vezi sa izmjenama programsko-produkcionog plana TVCG za 2023. godinu.