Proslavljen dan nezavisnosti

Proslavljen dan nezavisnosti

U više crnogorskih gradova prethodna dva danas, koncerzima i drugim sadržajima, obilježen je Dan nezavisnosti – 21. maj. Juče je centralna proslava organizovana na Cetinju, veliki broj ljudi okupio se i na proslavi u Baru, a slavilo se i u Nikšiću, Danilovgradu, Kotoru… Obilježavanje 16 godina od obnavljanja nezavisnosti počelo je 20. maja uveče koncertom u Podgorici.

Prijestonica Cetinje nizom manifestacija obilježila je Dan nezavisnosti, a proslava je sinoć okončana koncertom grupe „Perper“.

Dan nezavisnosti Crne Gore, brojni posjetioci i građani Bara proslavili su uz zvuke regionalnih muzičkih zvijezda Senidah i Dina Merlina.

Merlin je na početku koncerta okupljenim poželio srećan 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore, i poručio:

“Ovo je velika svečanost. Volim što smo tu”, kazao on.

Iz Turističke organizacije (TO) Bar prezadovoljni brojem posjetilaca, kao i samom organizacijom. Tom prilikom, direktor TO Bara, Ivan Kovač kazao je da je i sama privreda grada Bara prezadovoljna jer su, kako je rekao, trenutno u Baru svi smještajni kapaciteti popunjeni.

“Ovo je događaj za pamćenje, prisutan je veliki broj delegacija, konzula susjednih država, tu je i premijer Dritan Abazović kao i ministar turizma”, kazao je Kovač.

RTCG

Ostavite odgovor