Air Montenegro leti i za Kopenhagen

Avioni Air Montenegra letjeće od 20. juna iz Podgorice za Kopenhagen, dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom, saopšteno je iz avio-kompanije.

Danska je od danas još jedna nova destinacija ka kojoj od ove godine leti crnogorska nacionalna avio-kompanija“, navodi se u saopštenju Air Montenegra.

Oni su dodali da je, pored dodatnih letova na postojećim rutama za Beograd, Banjaluku, Ljubljanu i Istanbul, Air Montenegro uveo letove za Pariz, Nant, Lion, Prag i Cirih i na taj način već od ove sezone znatno povećao broj letova i desitinacija za što bolju povezanost Crne Gore sa regionom i evropskim zemljama, iz kojih se od ove godine očekuje dolazak velikog broja starnih turista.

„Raduje nas što već u drugoj godini poslovanja imamo duplo veći broj destinacija i što sve pripreme za ljetnju turističku sezonu, kada je i najfrekventiji sobraćaj, sprovodimo u skladu sa planom. Kao nacionalna avio-kompanija trenutno povezujemo Crnu Goru sa preko deset različitih gradova, što će doprinijeti i daljem razvoju crnogorske privrede, naročito turizma“, rekli su predstavnici Air Montenegra.

Pored redovnih i sezonskih linija, Air Montenegro je i ove godine planirao veći broj čarter letova ka brojnim drugim gradovima.
RTCG

Ostavite odgovor