Ubedljiva pobeda Novaka Đokovića nad Stenom Vavrinkom u 3. kolu Rima

Ubedljiva pobeda Novaka Đokovića nad Stenom Vavrinkom u 3. kolu Rima

Novak je baš lagano došao do četvrtfinala. Švajcarac nije imao nikakvih šansi, pa je meč završen za samo 75 minuta – 6:2, 6:2.

Raduje kako Đoković izgleda na terenu. Čini se da je forma blizu maksimalne, a znamo kako tada prolazi svako ko mu se nađe na put.

Švajcarac nije sigurno merilo onoga što Noleta očekuje u završnici Rima i na Rolan Garosu. Vavrinka je pao na 361. mesto na ATP listi, nije dovoljno fizički pripremljen za mečeve sa najboljim igračima sveta.

– Odlično sam se osećao danas! Drago mi je što se Sten vratio, on nije maksimalno spreman, ali je igrač koji uvek može da napravi probleme – rekao je posle meča Đoković.

U narednom kolu Novak igra sa Ože-Alijasimom, osmim nosiocem. Zanimljivo, biće to njihov prvi međusobni meč.

Novak Đoković – Sten Vavrinka (6:2, 6:2)

Nekada bi ovo bio veliki derbi, danas nema taj status, ali svakako očekujemo spektakl u prestonici Italije. Novak Đoković i Sten Vavrinka odmeravaju snage u meču 3. kola mastersa u Rimu.

Novak je apsolutni favorit. Sve osim ubedljivog trijumfa srpskog asa bili bi ravno senzaciji. Sten je trenutno 361. na ATP listi. Kada je reč o kladionicama, trijumf Đokovića plaća 1,06 dok pobeda Vavrinke donosi kvotu 10.

Zanimljivo je da su poslednjih pet godina Nole i Sten igrali samo dva puta. U oba navrata slavio je švajcarski teniser.

Pobednik današnjeg meča u narednom kolu igra sa Ože-Alijasimom, osmim nosiocem.

kurir

Ostavite odgovor