U Andrijevici: U Odbor povjerenika imenovali funkcionerku DPS-a!

U Andrijevici: U Odbor povjerenika imenovali funkcionerku DPS-a!

Nina Blažić , DPS-ova herojina sa Cetinja koja je u godinama za nama bila učesnica prokomitskih auto trka sa crvenim zastavama, juče je još jednom dobila priznanje za svoj revnosan rad i patriotizam.

Naime, Vlada ju je na juče održanoj sjednici imenovanovala u Odbor povjerenika u Andrijevici, nakon što donijeta Odluka o raspuštanju Skupštine opštine.

Odlukom je propisano da će funkciju Skupštine opštine Andrijevica, do njenog konstituisanja, saglasno članu 185 stav 3 Zakona o lokalnoj samoupravi, vršiti Odbor povjerenika.

Odbor povjerenika činiće: Nina Blažić , Senad Crnovršanin, Bojan Paunović, Ljilja Belada, Ljubica Radović, Milorad Mojašević i Dragan Pešić.

Inače, povjerenica Blažić je žena Dražena Blažića , nekadašnjeg šefa kabineta DPS-ovog gradonačelnika Cetinja Aleksadra Bogdanovića .

Odanost DPS-u, Nina Blažić je potvrđivala i prošle godine kada je iz prvih redova klicala Milu Đukanoviću tokom njegovih predizbornih konvencija uoči predsjedničkih izbora.

Da li je u međuvremenu Blažićka ublažila svoje rigidne komitske poglede na svijet oko sebe i presvukla politički dres (kao gomila DPS-ovih kadrova sa zapećka) pa je postala prihvatljiva i novoj Vladi, ostaje misterija.

I na kraju, da se ne zaboravi, g-đa Blažić je 22. februara ove godine od strane Vlade postavljena za v.d. generalnog direktora Direktorata za lokalnu samoupravu u Ministarstvu javne uprave.