Imenovan novi Upravni odbor Fonda PIO, na čelu Darka Džabasan

Imenovan novi Upravni odbor Fonda PIO, na čelu Darka Džabasan

Vlada je danas na telefonskoj sjednici, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, donijela Rješenje o razrješenju četiri člana Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore, zbog isteka mandata, i to: Kemala Đečevića , Branka Vešovića, Željka Burića i Danila Kaluđerovića.

“Ujedno je donijeto je i Rješenje o imenovanju predsjednice i šest članova Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore. Za predsjednicu Upravnog odbora Fonda imenovana je Darka Džabasan, a za članove: Katarina Kulušić, Dragan Ivanović, Velibor Bulatović, Danilo Kaluđerović, Željko Burić i Branko Vešović ”, saopšteno je iz Vlade.

Ujedno je donijeto je i Rješenje o imenovanju predsjednice i šest članova Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore.

“Za predsjednicu Upravnog odbora Fonda imenovana je Darka Džabasan, a za članove: Katarina Kulušić, Dragan Ivanović, Velibor Bulatović, Danilo Kaluđerović, Željko Burić i Branko Vešović “, zaključuje se u saopštenju Vlade.