AMSCG: Oprezna vožnja zbog mogućih odrona

AMSCG: Oprezna vožnja zbog mogućih odrona

U Crnoj Gori danas se očekuje saobraćaj umjerenog intenziteta na putevima van gradskih sredina, saopšteno je iz Auto moto saveza, koji je upozorio na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

„Neophodno je da vozači voze oprezno, smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju postavljenu signalizaciju“M, kaže se u saopštenju.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije, saobraćaj će biti obustavljen od osam sati 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Na dionici regionalnog puta R-23 Bogetići-Glava Zete, saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

U istom terminu neće biti saobraćaja na dionici regionalnog puta R-17 dionica Čevo-Riđani.

Privremeno se odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova na sanaciji kosine ispred tunela Ivica, na magistralnom putu M-6 dionica tunel Ivica-Šavnik.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.