Mumificirano tijelo pronađeno u kadi provaljene kuće u Arizoni

Mumificirano tijelo pronađeno u kadi provaljene kuće u Arizoni

Vlasti pokušavaju da identifikuju mumificirano tijelo koje je policija pronašla u kadi jedne kuće u sjeverozapadnoj Arizoni dok su istraživale provalu.

Policija Bulhed Sitija saopštila je da su policajci koji su reagovali na provalu koja je bila u toku u subotu oko 3:30 ujutru otkrili 65-godišnju Kristin Li Volters kako pretura po stvarima u kući.

Rekli su da ima tragova na vratima, koji ukazuju na prisilni ulazak u kuću, i da je Volters danima ulazila unutra i uzimala odeću, tašne i druge predmete koje je navodno planirala da proda preko interneta.

Policija je saopštila da su policajci pretražili kuću i pronašli tijelo u kadi u prirodnom mumificiranom stanju, što se dešava kada je leš izložen veoma suvim uslovima koji usporavaju tipično raspadanje.

Policija je rekla da je Voltersova policajcima rekla da nije znala da je telo u kući.

Nije poznato koliko je dugo telo bilo u kadi. Komšije su rekle policiji da veruju da je kuća prazna i da se vlasnik kuće možda odselio jer nisu viđeni oko godinu dana.

Medicinska kancelarija okruga Mohave pokušavala je da utvrdi uzrok smrti.

Detektivi su pronašli izvod iz matične knjige rođenih vlasnika kuće, kreditne kartice, vozačku dozvolu i papire o porezu na dohodak tokom pretresa Voltersove kuće i vozila. Zatvorena je zbog sumnje u dve tačke provale. Policija je saopštila da traži dodatne optužbe nakon što su kod nje pronađeni metamfetamin i pribor za drogu.