Rangnik kaže da ne žali što je preuzeo posao u Mančester junajtedu

Rangnik kaže da ne žali što je preuzeo posao u Mančester junajtedu

Privremeni menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik rekao je da ne žali što je preuzeo posao na Old Trafordu, ali Nemac nije zadovoljan onim što je njegov tim postigao do sada.

Junajted je pobedio u tri od poslednjih 12 mečeva u svim takmičenjima i sedmi je na tabeli Premijer lige, šest bodova manje od četvrtog mesta i konačno mesto u Ligi šampiona sa sedam preostalih utakmica.

Rangnik se pridružio Junajtedu na privremenoj osnovi u novembru nakon što je otpušten Ole Gunar Solskjaer i doveo je tim do devet pobeda u dosadašnja 22 meča.

„Ne, nemam žaljenje“, rekao je on novinarima uoči subotnje domaće prvenstvene utakmice protiv Norvič Sitija. „Radio bih to iznova i iznova. Uopšte se ne kajem zbog toga, prenosi Rojters.

„Kao menadžer, uvek morate da se zapitate šta ste mogli da uradite bolje, ali ne žalim… Svi smo svjesni da to nije lak tim i cela situacija nije bila laka ili ja ne bih sedeo ovde, a Ole bi verovatno još uvek biti ovdje.

„Pokazali smo u proteklih nekoliko meseci da smo u stanju da podignemo nivo, ali ne na isti održiv način na koji bih želeo. To je razlog zašto uopšte nisam zadovoljan onim što smo do sada postigli.

Rangnik, 63, biće privremeni menadžer do kraja sezone pre nego što preuzme konsultantsku ulogu u klubu naredne dvije godine.

Junajted je u potrazi za stalnim menadžerom, a britanski mediji pišu da je šef Ajaksa iz Amsterdama Erik ten Hag verovatni kandidat za to mjesto.

Ostavite odgovor