Najbolji potencijalni igrač nacionalnog tima Džejms Vud će debitovati u glavnoj ligi u ponedeljak uveče protiv Metsa

Najbolji potencijalni igrač nacionalnog tima Džejms Vud će debitovati u glavnoj ligi u ponedeljak uveče protiv Metsa

Očekuje se da će najbolji potencijalni igrač Vashington Nationalsa Džejms Vud debitovati u glavnoj ligi u ponedeljak uveče protiv Njujork Metsa.

Nacionalci su izabrali ugovor sa 21-godišnjim spoljnim igračem da ga pozovu iz Triple-A Rochestera. Drvo je kupljeno u trgovini u avgustu 2022. kojom je Huan Soto poslao u San Dijego.

On je trećeplasirani potencijalni kandidat u Major ligi bejzbol. Visok 6 stopa i 7, 234 funte, rodom iz obližnjeg Olnija, Merilend, postiže 0,353 sa 10 houmranova, 37 RBI i OPS od 1,058 kod maloletnika.

Prošle nedelje su se pojavili izveštaji o tome da je Vood došao u Vašington kada su se Nats vratili kući sa svog putovanja.

„Veoma sam uzbuđen kada stigne ovde“, rekao je menadžer Dejv Martinez u petak pre otvaranja serije u Tampa Beju. „On je izvanredno dete. Radujem se što ću raditi sa njim.”

Martinez je Vuda nazvao učenikom igre koji „želi da uči. On želi da postane bolji. Morate zapamtiti da on još uvek ima 21 godinu. Još uvek mnogo uči o sebi, ali ima neverovatan talenat.”

U odgovarajućem potezu, tim je odredio spoljnog igrača Edija Rozarija za zadatak.