Demokrate: Nema više sigurnog skloništa za mafiju u Crnoj Gori

Demokrate: Nema više sigurnog skloništa za mafiju u Crnoj Gori

Nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu. Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću“, saopštili su iz Demokratske Crne Gore (DCG).

„Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa, osim prijetnji našim funkcionerima, prešli su i na uništavanje imovine, i to je očigledno postalo učestalo. Vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručujemo da nas neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelje za sve članove kriminalnih struktura u društvu“, naveli su iz Demokrata, pa dodali:

„Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije. Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: ‘Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori!’“, zaključili su iz DCG.