Predsjednik Opštine Kolašin podnio ostavku

Predsjednik Opštine Kolašin podnio ostavku

Milosav Bato Bulatović podnio je ostavku na dužnost predsjednika Opštine Kolašin.

Njegovo saopštenje prenosimo integralno:

Povod za takvu odluku su političke interpretacije presude Apelacionog suda, kojom sam osuđen na uslovnu kaznu.

Podsjećam da mi je kazna izrečena zbog toga što sam mladom, nezaposlenom, fakultetski obrazovanom čovjeku, omogućio da u Policijskoj akademiji završi obuku za komunalnog policajca u trajanju od dvadeset dana.

Jedini način da završi obuku je bio da bude upućen preko Opštine Kolašin, pošto taj vid obuke nije bio organizovan za gradjane. Ispostavljenu fakturu od 466 eura je platila Opština Kolašin, a ja sam lično kasnije taj iznos uplatio na opštinski račun.

Smatrao sam da će na ovakav način jedna porodica sa maloljetnom djecom ostati da živi u Kolašinu.

Obzirom da sam se trudio da moje odluke budu u skladu sa moralnim i zakonskim normama, želim da činom ostavke rasteretim svoje saradnike, pripadnike svoje partije, svoju porodicu i sebe.

Uvjeren sam da će partija kojoj pripadam sa našim partnerima nastaviti sa novim rukovodstvom da unapređuje životni standard i razvoj Kolašina koji je prepoznat kao svijetli primjer na sjeveru Crne Gore.

 Koristim priliku da zahvalim saradnicima, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim odbornicama i odbornicima u lokalnom parlamentu na profesionalnom odnosu i saradnji.

Ostavite odgovor