Brazil odnosi pobjedu nad Srbijom rezultatom 2:0!

Brazil odnosi pobjedu nad Srbijom rezultatom 2:0!

U prvom poluvrijemnu Srbija parira Brazilu i ima odličnu odbranu, ali u drugom Brazil kreće u jači napad i ne dozvoljava Srbiji da pređe u kontranapad. To se pokazuje i rezultatom. Brazil odnosi pobjedu rezultatom 2:0!

PRVO POLUVRIJEME

Na utakmici između Brazila i Srbije, prvi udarac izvodi Brazil.

Strahinja Pavlović već u 7. minutu Strahinja Pavlović dobija žuti karton za zakasneli start.

Vinicius Junior, igral Brazila se probio kroz protivničku obranu, ali je jedan od braniča uspio odnijeti loptu. Lopta je izvan igre i pomoćnik suca pokazuje na korner zastavicu.(13. min)

U 28. minutu Thiago Silva, igrač Brazila je pokušao pronaći nekoga od suigrača u šesneastercu, ali je Vanja Milinković-Savić izašao sa linije i izbio loptu.

Brazilski igrač Raphinha se našao u obećavajućoj poziciji u 31-om minutu nakon lijepog centaršuta s boka, ali je protivnička obrana sprjemna i uspjeli su otkloniti opasnost. Brazil osvaja korner.

35. je minut i Raphinha je primio tačan pas i u situaciji jedan na jedan s golmanom odlučio pucati iz sve snage po sredini gola. Vanja Milinković-Savić je bio oprezan i lagano mu je obranio šut.

Filip Mladenović, igrač Srbije, ispratio je centaršut, ali je uputio udarac glavom koji odlazi visoko iznad prečke. Lopta je otišla izvan terena i igru će nastaviti Brazil. (37.minut)

Poslije +2 minuta produžetka sudija svira kraj prvog poluvrijemena. Rezultat je ostao ne promjenjen. 0:0!

DRUGO POLUVRIJEME

49. minut i Nemanja Gudelj zbog ružnog starta dobija žuti karton.

Neymar izvodi u 50. minutu slobodan udarac sa ruba šesnaesterca, ali pogađa živi zid.

U 55. minutu Neymar je šutirao unutar šesnaesterca, ali je lopta otišla lijevo od gola i završila u gol-autu.

Srbija pravi izmjene u 57. minutu. Nemanja Radonjić ulazi, a izlazi Andrija Živković. Nemanja Gudelj se može odmoriti, a zamijenit će ga Ivan Ilić.

1:0! Richarlison zakucava loptu u mrežu Srbije u 62. minutu, i Brazil prelazi u vođstvo!

64. minut i žuti karton za igrača Srbije. Saša Lukić dobija žuti zbog svađanja.

Još izmjena u timu Srbije. Filip Mladenović će izaći i zamijenit će ga Dušan VlahovićZa danas je svoje odigrao Saša Lukić, te će ga zamijeniti Darko Lazović. (66. minut)

Gol! 73. je minut i Vinicius Junior je poslao loptu u šesnaesterac, a do nje je stigao Richarlison i zabio u lijevu stranu gola! Rezultat je 2:0!

Brazil pravi izmjene na terenu u 76. minutu. Vinicius Junior izlazi, a ulazi Rodrygo. Lucas Paqueta odlazi da odmara, a ući će Fred.

I u 80. minutu dolazi do još izmjena u Brazilskom timu. Neymar ne može nastaviti zbog ozljede i zamijenit će ga Antony. Richarlison će biti zamjenjen, a ući će Gabriel Jesus.

Fred, igrač Brazila, u 83. minutu je uputio snažan udarac sa ruba šestnaesterca. Njegov pokušaj, upućen prema lijevoj stativi, je blokirao Vanja Milinković-Savić koji sa odličnom obranom zaustavlja loptu. Lopta je izašla van.

Srbija pravi izmjene. Nemanja Maksimović ulazi, a izlazi Aleksandar Mitrović.

Rodrygo je primio precizan pas na rubu šesnaesterca i dobro pucao po golu. Na njegovu nesreću, lopta je prozujala nekoliko centimetara iznad prečke. Lopta je otišla u gol-aut. (87. minut)

87. minut Gabriel Martinelli će ući u igru a izaći će Raphinha. (Brazil)

Poslije +7 minuta nadoknade sudija sira kraj utakmice. 2:0! Brazil odnosi pobjedu ove večeri!