Eksplozivna naprava bačena u Bijelom Polju

Eksplozivna naprava bačena u Bijelom Polju

Prema nezvaničnim informacijama, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu

U dvorište kuće Božidara Boćka Bulatovića (64) u Ravnoj rijeci u Bijelom Polju, sinoć oko 21.15 časova bačena je eksplozivna naprava.

Tokom eksplozije niko nije povrijeđen.Prema nezvaničnim podacima “Vijesti” iz Centra bezbjednosti u Bijelom Polju, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu.

Naprava je, prema nezvaničnim podacima istog izvora, bačena na trotoar ispred kuće, koja se nalazi na nekoliko metara od magistralnog puta, a pričinjena je materijalna šteta na prozorima i automobilu “Lanča”.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva “Vijestima” je saopšteno da je “u toku prikupljanje obavještenja”, te da “službenici Centra bezbjednosti obezbjeđuju lice mjesta do početka uviđaja”.