Jovanović: Opština Budva nije poligon za plasiranje političkih i ličnih interesa!

Jovanović: Opština Budva nije poligon za plasiranje političkih i ličnih interesa!

Predsjednik Skupštine opštine Budva Nikola Jovanović našao se na meti zlonamjernih komentara povodom njegovog pojavljivanja u medijima i davanja izjava vezanih za funkcionisanje Opštine.

Tim povodom Jovanović je za Borbu kazao kako se radi o “ jeftinom političkom spinu i zlonamjernom tumačenju“ političkih profitera.

„ Potpuno je prirodno da se u kriznim situacijama kao što je trenutna u našoj opštini, u ime institucije komunicira na zvaničan i adekvatan način. To podrazumijeva preuzimanje odgovornosti od strane onih koji se nalaze na hijerarhijski najvažnijoj dužnosti. Sve to je neophodno kako se ne bi zbunjivala javnost i kako bi pravovremeno i istinito bila informisana o svim dešavanjima. Nedopustivo je da oni koji obavljaju javne funkcije profesionalno, zloupotrebljavajući ovlašćenja, iznose političke stavove i mišljenja. Za to imaju svoje političke partije i medijski prostor na raspolaganju „, kazao je on

Jovanović je naglasio da Opština nije i neće biti poligon za plasiranje političkih i ličnih interesa.

„ Oni koji su pokušali politički da “ profitiraju “ na ovoj temi bolje da se zagledaju u svoj kriminalni dosije, da se prisjete sa koliko stotina hiljada evra su oštetili budžet građana Budve i da ubrzano počnu da pripremaju svoju odbranu. Ako misle da su građani doživjeli amneziju pa se ne sjećaju njihovih dilova sa funcionerima DPS-a, vrijeme pred nama će ih brzo demantovati „, zaključio je Jovanović.