Bokan: Uradili smo nešto što niko do sada nije

Bokan: Uradili smo nešto što niko do sada nije

Sezonu za pamćenje imale su odbojkašice Herceg Novog . Novljanke su došle do duple krune bez izgubljenog seta! Prva violina novog šampiona Crne Gore je najbolja crnogorska odbojkašica, Tanja Bokan .

„ Iskoristila bih šansu da čestitam svojoj ekipi, djevojkama, stručnom štabu, upravi kluba, svima, jer kao što smo najavljivali prije početka sezone – totalna dominacija. To smo i dokazali tokom cijele sezone, ostvarili veliku uspjeh. Istorijski uspjeh mogu slobodno reći. Bez izgubljenog seta završiti i regularni dio i Kup i plej-of do sada niko nije uspio. Čekamo da se sada neko izjednači sa nama, da nas prevaziđe ne može niko. Šta bih rekla? Dupla kruna! Itekako sam srećna” , rekla je Bokan.

U trećoj utakmici finalne serije, Natalija Vlaović bila je najefikasnija igračica Galeba, sa devet poena, Šarlot Ričards zaustavila se na osam.

„ Ekipa Herceg Novog je pokazala da je s razlogom bila favorit sa 3:0 u finalnoj utakmici. Mi smo pokušale da se na kraju maksimalno izborimo sa njihovom kvalitetnom i iskusnom ekipom. Nadam se da smo u nekim segmentima to pokazale, mogle smo još bolje, ali njihov kvalitet je napravio razliku i morala je ova finala utakmica da rezultira ovakvim krajem ”, zaključila je kapitenka Galeba, Teodora Čavić .