Koprivica podnio ostavku, šampion ostao bez sportskog direktora

Koprivica podnio ostavku, šampion ostao bez sportskog direktora

Krsto Koprivica podnio je ostavku na funkciju sportskog direktora Sutjeske.

U objavi na društvenim mrežama istakao je da je mišljenja da je njegova odluka presedan u crnogorskom klupskom fudbalu.

Nikšićki klub je u krizi rezultata, ekipa nije slavila na posljednja četiri ligaška meča i time dopustila konkurentu za titulu, ekipi Budućnosti da stekne pet bodova prednosti, uz meč manje.

“Došao sam u klub sa namjerom da neke stvari mijenjamo i da pokažem da se nekad i odgovornost mora prihvatiti bez obzira na sve, zato sam i podnio ostavku! Mislim da jednom zauvijek mora da se prekine praksa a to je ,,kidanje glave” trenerima. Na ovoj funkciji sam bio dvije sezone, iza sebe imam titulu prvaka države kao najmlađi sportski direktor u istoriji kluba kome je to pošlo za rukom, takođe druge sezone se nalazimo na drugom mjestu uz velike šanse da se osvoji Kup. U drugom dijelu sezone nije sve krenulo onako kako se očekivalo i odlučio sam da podnesem odgovornost za ,,loš rezultat”, napisao je Koprivica.

“Istakao bih i rad u mlađim kategorijama, veliki napredak na tom polju. Nekoliko igrača priključeno je prvom timu, stipendijski ugovori, kao i mnogi međunarodni turniri gdje su se naše mlađe kategorije dostojno prezentovale”, stoji u poruci doskorašnjeg sportskog direktora uz zahvalnost svim saradnicima.

“Ostajem vjeran jedinom klubu! Sutjeska iznad svih! Hvala i srećno”!