U pucnjavi u kući u Kaliforniji poginulo je šest osoba, uključujući šestomjesečnu bebu

U pucnjavi u kući u Kaliforniji poginulo je šest osoba, uključujući šestomjesečnu bebu

Šest ljudi, uključujući 17-godišnju majku i šestomjesečnu bebu, ubijeno je u ponedeljak u pucnjavi u kući u Gošenu u Kaliforniji, saopštile su vlasti, opisujući napad kao ciljanu i nazivajući to „strašnim masakrom“.

Šest žrtava je ubijeno iz vatrenog oružja u ulici 6800 Block of Harvest Road, rekao je novinarima u ponedeljak šerif okruga Tulare Mike Boudreauk.

Boudreauk je dodao da postoje najmanje dvojica osumnjičenih koji nisu uhvaćeni.

„Takođe verujemo da ovo nije slučajan čin nasilja. Verujemo da je ovo bila ciljana porodica. Verujemo da su u ovu scenu uključena udruženja bandi, kao i potencijalne istrage o narkoticima“, rekao je Budro.

Zvaničnik je dodao da je šerifova kancelarija kod tog stanara prošle nedelje izdala naloge za pretragu narkotika.

Vlasti su reagovale rano ujutru u ponedeljak nakon što se čulo više pucnjava i pronašlo žrtve kada su stigle na lice mesta. Neke žrtve su pronađene na ulici, dok su druge pronađene u kući.

Jedna žrtva je pronađena živa i ranjena kada su vlasti stigle na lice mesta i kasnije je proglašena mrtvom u bolnici, rekao je Boudreauk.

Boudreauk nije odmah otkrio dalje detalje.

„Imam više informacija, ali u ovom trenutku nisam slobodan da razgovaram o tome“, rekao je on. „Imamo potencijalne informacije, koje će, nadamo se, dovesti do potencijalnih osumnjičenih.