DPS Budva: Vlast  UNIŠTILA Budvu, nakon osam godina idu u političku prošlost

DPS Budva: Vlast UNIŠTILA Budvu, nakon osam godina idu u političku prošlost

Aktuelna vlast u Budvi, koja je uz manje korekcija ista ona koja je na vlasti od 2016. godine, uništila je naš grad do nivoa neprepoznatljivosti. Ovo su četvrti izbori u posljednje četiri godine, treći u posljednje dvije i drugi u posljednjih pola godine a svi su posljedica međusobnih svađa i haosa oko podjele ličnog i partijskog plijena, kazali su iz DPS Budva.

Ističu da nije tragično bilo bi smiješno kad slušaju Mladena Mikijelja i ostale nosioce lista kako ovih dana snimaju spotove i kritikuju aktuelno stanje u Budvi zaboravljajući da su do tog aktuelnog stanja upravo oni doveli svojom nebrigom za stanovnike našeg grada.

“Stanje komunalnog reda u Budvi je haotično, umjesto turističke prijestonice naš grad je postao prijestonica smeća, sportski klubovi su ugašeni, kultura je na najnižem nivou a saobraćajne gužve su postale tolike tokom čitave godine da redovno funkcionisanje u gradu više nije moguće. Posljednju veliku investiciju u Budvi više i ne pamtimo, ozbiljni investitori su se razbježali a s obzirom na to kako teku pripreme za doček nove godine, umjesto regionalnih imena vjerovatno ćemo je ponovo dočekati uz Božić Batu koji je zamijenio Deda mraza ”, navode iz DPS.

Zbog svega ovoga, ističu, došlo je vrijeme da se kaže dosta.

“Da građani u što većem broju izađu na izbore kako bi ovu vlast poslali u političku prošlost i da ne dozvolimo više ikada bilo kome da grad zarobi na ovakav način i pretvori ga u poligon za svoje obračune u kojima su građani taoci” , poručuju iz DPS Budva.