Odžić: Konačni poraz Vlade biće u Budvi, „oslobodioci“ donijeli zamjene, a ne promjene

Odžić: Konačni poraz Vlade biće u Budvi, „oslobodioci“ donijeli zamjene, a ne promjene

“Netrpeljivost konstituenata vlasti, koje jedino veže ljubav prema drugoj državi i vrhovnom vođi, rezultira svađom i netrpeljivosti na svim nivoima vlasti“, kazao je zamjenik predsjednika SDP-a

Vlada je nakon izbora u Podgorici u potpunosti izgubila legitimitet, a konačni poraz će doživjeti u Budvi 17. novembra, kad će se „Mandić i družina preseliti u zasluženu opoziciju“, saopštio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

Prema njegovim riječima, „gotovo da nema opštine u kojoj su vlast“, a da lokalna uprava funkcioniše.

“Netrpeljivost konstituenata vlasti, koje jedino veže ljubav prema drugoj državi i vrhovnom vođi, rezultira svađom i netrpeljivosti na svim nivoima vlasti. ‘Oslobodioci’ su donijeli zamjene a ne promjene, doveli finansijski sektor na ivicu ambisa, gdje je deficit Fonda PIO uvećan za deset puta, gdje inflacija guta sve pred sobom, gdje se povećavaju nameti, a iz sezone u sezonu turizam kleca pred globalnim izazovima! Očekujem da će vanredni parlamentarni izbori u narednoj godini okončati agoniju u kojoj se nalazi Crna Gora”, zaključio je Odžić.