Belan: Spajić ukapirao ko mu upravlja kriznim situacijama, pa provjerava kapacitete zdravstva

Belan: Spajić ukapirao ko mu upravlja kriznim situacijama, pa provjerava kapacitete zdravstva

Predsjednik Liberalne partije i jedan od lidera Evropskog saveza Vatroslav Belan kazao je da nije ni čudo što Spajić provjerava kapacitete zdravstvenog sistema s obzirom na to ko mu upravlja kriznim situacijama.

„Čemu briga i provjera zdravstvenog sistema kada nam je direktor Uprave za bezbjednost hrane V. Đaković fino objasnio da je rizik za ljude neznatan? Vjerovatno je predsjednik Vlade ipak poslušao upozorenje Instituta za javno zdravlje, ali što ćemo sa znanjem i odgovornošću V. Đakovića? Jasno je koliko mu ne smijemo vjerovati u kriznim situacijama.

Ako na to dodamo sve izjave ministra Jokovića u prethodna dva dana nije ni čudo što Spajić provjerava kapacitete zdravstvenog sistema“, napisao je Belan na društvenoj mreži X.

On je dodao da je Spajić ukapirao čovjek koga je izabrao da mu upravlja kriznim situacijama i vidi na što to liči

„Njegovi ljudi, a na nesreću naša Vlada“, zaključio je Belan.

Čemu briga i provjera zdravstvenog sistema kada nam je direktor Uprave za bezbjednost hrane V. Đaković fino objasnio da je rizik za ljude neznatan? Vjerovatno je predsjednik Vlade ipak poslušao upozorenje Instituta za javno zdravlje, ali što ćemo sa znanjem i odgovornošću.