Redža: Nekorektan potez Mladosti, tražimo da se uključi i FSCG

Redža: Nekorektan potez Mladosti, tražimo da se uključi i FSCG

Predsjednik Fudbalskog kluba Otrant-Olimpik, Skender Redža saopštio je da je odluka Mladosti da ne pusti u slobodnu prodaju ulaznice za utakmicu baraža Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige krajnje nekorektan potez.

„Prema svim ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori, a posebno prema navijačima Otrant-Olimpika koji su uvijek bili primjer sportskog navijanja i tolerancije“, dodao je Redža.

Iz Mladosti su ranije danas objavili da ulaznica za ovaj meč neće biti u slobodnoj prodaji, a da će za 10 odsto karata shodno propisima biti omogućena prodaja preko Otrant-Olimpika navijačima tog kluba. U dopisu Otrantu je navedeno da će ulaznice za navijače Ulcinjana koštati 100 eura.

„Sa ciljem da njegujemo korektne sportske i međuljudske odnose apelujeno na Upravu gore imenovanog kluba da ponovo razmotri i promijene ovu odluku koja je već uistinu dovela do velikog nezadovoljstva svih onih koji vole sport i fudbal“, naglasio je Redža.

Dodaje i da u ulcinjskom klubu stoje na raspolaganju Fudbalskom savezu Crne Gore.

„I tražimo od FSCG da se uključi za korektnu organizaciju navijača i svih pristalica kluba, jer u slučaju da odluka ostaje na snazi najviše gubi crnogorski fudbal. Razumijem ogorčenost navijača i u ime kluba obećavam da ćemo uraditi sve da budu na stadionu tokom revanša baraža“, zaključio je Redža.

Revanš meč baraža za popunu 1. CFL igra se sjutra (utorak) od 20 sati na „DG areni“ – prvi duel završen je pobjedom Ulcinjana od 1:0.