Princ Vilijam treći najpoželjniji muškarac u Velikoj Britaniji prema anketi: Evo ko je i dasa broj jedan

Princ Vilijam treći najpoželjniji muškarac u Velikoj Britaniji prema anketi: Evo ko je i dasa broj jedan

Sa osvojenim trećim mjestom, princ Vilijam pokazuje da i dalje ima onaj „vau“ faktor koji djevojke vole.

Ukoliko pratite dešavanja u kraljevskoj porodici, evo malog osvježenja od priča koje su se protezale posljednjih mjeseci, a tiču se zdravlja Kejt Midlton i kralja Čarlsa III.

Princ Vilijam je proglašen za trećeg najseksepilnijeg muškarca u Velikoj Britaniji za 2024, prema rezultatima ankete „IllicitEncounters.com“, sajta za upoznavanje ljudi u braku, šta god to značilo.

Dakle, da, dobro ste pročitali! Budući kralj ne samo da osvaja srca svojim plemenitim postupcima, on je svoju naciju osvojio i izgledom…

U anketi je glasalo 2000 članova sajta, a princ Vilijam je uspoo da nadmaši skoro sve druge momke u svojoj zemlji. Glasači su bili zamoljeni da izaberu najboljeg sa liste od 50 najpoznatijih i kulturno najrelevantnijih muškaraca.

Džesika Leoni, portparolka „IllicitEncounters.com“, zadužena za organizaciju godišnje ankete o najseksepilnijem muškarcu u Velikoj Britaniji, prokomentarisala je iznenađujuće rezultate, rekavši:

„Baš kao u prošlogodišnjoj anketi, našim članovima smo pružili listu od 50 poznatih imena oba pola i zamolili da ih ocene na osnovu njihove seksualnosti bi izazvalo neka iznenađenja.“

Sa osvojenim trećim mjestom, princ Vilijam pokazuje da i dalje ima onaj „vau“ faktor koji djevojke vole. Iznad budućeg kralja, nije niko drugi do filmska zvijezda – Tom Holand, koji je na drugom mjestu.

A šta je sa čovjekom broj jedan? Pa, to je 64-godišnji Džeremi Klarkson, koji je dokazao da su godine samo broj!