Pred EXIT, velika žurka zagrijevanja u Ulcinju

Pred EXIT, velika žurka zagrijevanja u Ulcinju

Velika žurka zagrijavanja za nadolazeći EXIT festival, pod nazivom GetEXITed Montenegro, podići će u subotu 2. jula atmosferu, pred jedan od najvećih i najuglednijih festivala svijeta, do usijanja, najavili su organizatori festivala.

Na jednoj od najljepših plaža Evrope, Velikoj plaži smještenoj uz Adu Bojanu, pravi festivalski ugođaj daće žurka koja će se po prvi put odvijati na dvije bine, u dva komšijska kajt-kluba, Dolcinium Kite Surf Klubu i Kiteloopu. Prvo muzičko ime je Melvo Baptiste, cijenjeni londonski DJ i domaćin globalno slušane radijske emisije Glitterbox, a uz njega će DJ pulteve držati tri omiljena regionalna imena elektronske muzike. Iz Sarajeva stižu After Affair, iz Beograda Gramophonedzie, dok će domaćine predstavljati Nikola Delibašić. Fantastična lokacija, vrhunski DJ-evi, ljetnji, beach vibe i šareni kokteli stvaraju savršen spoj da se već od ranog subotnjeg popodneva krene s nezaboravnom žurkom na plaži. Kompletan program naime počinje već u 14:00 i traje do dugo u noć!

Ulaz na žurku GetEXITed Montenegro powered by IQOS je slobodan, a svi koji ne žele da propuste provod na Petrovaradinskoj tvrđavi, imaće priliku da osvoje ulaznice za EXIT festival koji će se održati od 7. do 10. jula uz nastupe hedlajnera kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha i mnogi drugi!

Melvo Baptiste važi za vrhunskog selektora za dobar provod, a njegova reputacija mu obezbjeđuje nastupe na najtraženijim mjestima u svijetu, od londonske Printworks i Ministry of Sound, do Hi Ibiza i House of Yes NYC. Nakon susreta sa osnivačem Defected lejbla, Melvo počinje da vodi radijsku emisiju Glitterbox kroz koju izliva jedinstvenu energiju, kopajući duboko u istoriju plesne muzike i otkrivajući nove zvuke, a nedugo zatim u okviru Defected porodice osniva sopstvenu izdavačku kuću The Remedy Project. Premijerni nastup u Crnoj Gori će prezentovati publici Baptistino organsko znanje i strast prema groove, soul i disko muzici iz zlatne ere, kao i klasičnom house-u, savremenom soulful house-u i nu-discu.

Jedan od najaktuelnijih i najtraženijih DJ dvojaca iz Bosne i Hercegovine, After Affair u noćnom će setu dovesti Kiteloop do usijanja. U proteklih osam godina svojim nastupima i festivalom Garden of Dreams su stekli su veliki broj fanova i podršku publike u cijelom regionu, a svoj muzički izraz opisuju kao elektroniku, ali bez robovanja trendovima, prateći svoj instinkt i puls publike koja ih prati u njihovim višesatnim setovima.

Osvajača “Best Adria Act“ nagrade na MTV European Music Awards 2010. godine, Marka Milićevića, poznatijeg kao DJ Gramophonedzie, publika obožava zbog njegovih prepoznatljivih produkcija i nastupa, a zahvaljujući hitu “Why don’t you” doživio je svjetsku slavu. Na Dolciniumu će na najbolji način pokazati koliko dobro poznaje puls crnogorske publike.

Crnogorski DJ i producent širokog spektra elektronske muzike Nikola Delibašić će u magičnom ambijentu Velike plaže publici prirediti šarenoliku vožnju kroz najrazličitije žanrove.

Prvi među najboljima koji će od 7. do 10. jula kročiti na Petrovaradinsku tvrđavu su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih.