Baby Lasagna potpisao ugovor karijere: Sa nestrpljenjem iščekujem da vidim šta donosi budućnost

Baby Lasagna potpisao ugovor karijere: Sa nestrpljenjem iščekujem da vidim šta donosi budućnost

Hrvatska muzička zvijezda koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet, Baby Lasagna potpisao je globalni izdavački ugovor sa Universal Music Groupom, čime je započeo novo poglavlje u umjetničkoj karijeri – saopšteno je iz UMG-a.

“Oduvijek sam želio da eksperimentišem muzikom i da stvaram projekte koji nisu ograničeni na jedan muzički žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju muziku predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam da podijelim sa svima. Takođe, u pripremi je i album na kom će biti puno novog zvuka. Veoma sam uzbuđen što ću ovo izdanje predstaviti ljudima, jedva čekam da vidim i čujem njihove reakcije. Sa nestrpljenjem iščekujem da vidim šta donosi budućnost”, ispričao je Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Podsjetimo, on je nedavno za dlaku ostao bez pobjede na Eurosongu.

U Malmeu je zauzeo drugo mjesto u finalu.

Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans, navodi da su sa Markom i njegovim timom radili od januara ove godine.

“Baby Lasagna je nevjerovatno talentovan i kreativan umjetnik koji posjeduje poseban X faktor potreban za osvajanje globalne publike. Veoma sam zahvalan na povjerenju koje nam je pružio i prilici da budemo partneri u novom i uzbudljivom poglavlju njegove karijere. Polydor Germany kao jak partner i njegova nova izdavačka kuća i mi kao Universal Music Western Balkans smo veoma srećni da ovakvom umjetniku otvorimo globalni put i radujemo se predstojećim izdanjima i razvoju njegove karijere”, rekao je Stilke, piše, između ostalog, u saopštenju za medije.

Nema dileme da je za Baby Lasagnu ovo ugovor karijere.