Slavković:  Zadar je specifična ekipa, pokušaćemo iz utakmice da izađemo kao pobjednici

Slavković: Zadar je specifična ekipa, pokušaćemo iz utakmice da izađemo kao pobjednici

Košarkaš Budućnosti Voli Andrija Slavković očekuje potpuno drugačiji meč protiv Zadra u odnosu na onaj od prije četiri dana u SC Morača kada je naš prvak trijumfovao 100:69 i poveo sa 1-0 u četvrtfinalu plej-ofa ABA lige.

Izuzev prve četvrtine, Podgoričani su u duelu sa hrvatskim predstavnikom potpuno dominirali i u petak imaju šansu da zaključe seriju i prođu u polufinale.

“Bilo je dosta mučenja u prvom poluvremenu prve utakmice, gdje nismo uspjeli da se odlijepimo na neki pristojan broj poena. Potom smo u drugo poluvrijeme ušli sa većom energijom i fokusom te uspjeli da se napravimo razliku”, kratko je Andrija Slavković prokomentarisao taj prvi susret u Podgorici.

Sada na red dolazi zahtjevno gostovanje, a u plavom taboru žele identičan epilog – pobjedu.

“Mislim da će biti potpuno drugačije u odnosu na prvu utakmicu. Svi znamo kako je teško igrati u Zadru, pogotovo kada je hala puna. Mnogo vruć teren. Spremamo utakmicu na potpuno drugačiji način i znamo da će biti mnogo teže nego u prvoj utakmici. Zadar je specifična ekipa, koja igra na manji broj poena. Igraju sa pet visokih igrača. Vrlo se dobro znamo, tako da nema mnogo tajni. Pokušaćemo iz utakmice da izađemo kao pobjednici i završimo serije s 2:0. U tom slučaju bismo u polufinale ušli svježiji i imali duže vremena da spremimo te utakmice” , poručio je Slavković.

Susret Zadra i Budućnosti je u petak od 19 sati.