De Rosi nakon još jednog kiksa: Plasman u Ligu šampiona ostaje naš cilj

De Rosi nakon još jednog kiksa: Plasman u Ligu šampiona ostaje naš cilj

Ni u četvrtom meču u Seriji A Roma nije uspjela da dođe do trijumfa – „vučica“ je danas u gostima igrala neriješeno sa Đenovom, a bez pobjede je ostala u posljednjem napadu kada je gol postigao De Vinter.

Prethodno je Rimljane u vođstvo doveo Dovbik.

Roma nakon četiri kola ima tri boda i četvrti put u istoriji u prva četiri kola nije upisala pobjedu – nakon sezone 1974/1975, 1984/1985. i 2010/2011.

„U prvom poluvremenu smo dominirali, ali smo se u drugom dijelu branili duboko i pokušali iz kontri da dođemo do gola. Napravili smo previše tehničkih grešaka, a to je diglo samopouzdanje protivniku“, rekao je nakon meča trener Rome, Danijele de Rosi.

Trener Rome je u finišu meča isključen. Ipak, i pored lošeg početka, De Rosi vjeruje da je ovo početak ambicioznog projekta.

„Imali smo dobar prelazni rok. Nažalost, izgubljeni bodovi na startu sezone utiču na naš plasman na tabeli, ali i na naše raspoloženje. Vjerujem da je ovo tim koji mora da se bori za plasman u Ligu šampiona. To je naš cilj. Ali, mnogim ekipama je cilj da se plasiraju u Ligu šampiona“, rekao je De Rosi.