Brnović: Čuo sam da je Pavličić udario Ivanovića, riješićemo to unutar kluba

Brnović: Čuo sam da je Pavličić udario Ivanovića, riješićemo to unutar kluba

Budućnost i Sutjeska podijelili su bodove u najvećem derbiju crnogorskog fudbala, 2:2.

Međutim, poslije meča viđene su nemile scene na terenu. Golman Budućnosti Đorđije Pavličić je udario svog saigrača, Igora Ivanovića , a da ne dođe do većeg incidenta spriječilo je obezbjeđenje.

Trener plavo-bijelih Ivan Brnović je potvrdio da je upoznat sa situacijom iako je nije vidio.

“ Bio sam u svlačionici kada se desilo i nisam to vidio, ali sam čuo. To su stvari koje ćemo rješavati unutar sebe. Zaista nemam komentar, razgovaraću sa igračima pa ćemo vidjeti da to riješimo “, započeo je Brnović.

Kada je u pitanju sama utakmica smatra da je bio pravi derbi. Pohvalio je i sudiju Nikolu Dabanovića za kojeg je rekao da je pustio igru onako kako se igra u Evropi.

“ Mislim da je bio pravi derbi, što se tiče intenziteta, šansi i golova. Mislim da je bilo više golova nego nekih izrazitih šansi. Počelo je neočekivano, ali taj rani gol Sutjeske nas nije presjekao, brzo smo se vratili i uspostavili incijativu te stvarali šanse kroz posjed. Mislim da je bila otvorena igra. Čestitam i Sutjesci na tome. I mi smo igrali hrabro. Igralo se napadački, trebala nam je pobjeda i jednima i drugima, a i sudija je dopustio da se igra jače, življe – onako kako se igra u Evropi sa puno duela koji se kod nas sviraju. Pustio je da se razvija igra što je donijelo efektnost. Mislim da je derbi opravdao očekivanja. Šteta što smo ispustili pobjedu u 90. minutu, ali to je fudbal idemo dalje “, nastavio je trener plavo-bijelih.

Svjestan je da je ovaj remi smanjio šanse za titulu.

“ Sa ovim remijem smo smanjili sanse da dođemo do titule, ali ima još četiri kola do kraja pa ćemo vidjeti, nije gotovo. Dok postoji teorija borićemo se, ne zavismo od sebe, ali vidjećemo kako će se završiti meč u Baru i nećemo odustajati “, zaključio je Brnović.