Vuković: Predstavnici većine u Glavnom gradu podsjetili zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos

Vuković: Predstavnici većine u Glavnom gradu podsjetili zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos

Tokom gostovanja na jednoj televiziji, predstavnici vladajuće većine u Glavnom gradu sinoć su još jednom podsjetili građane na to zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković.

“Neznanje, nerad, nedostatak razvojne vizije, primitivni revanšizam i sada već potpuno ogoljena borba za političke funkcije, zbog čega je sjednica lokalnog parlamenta dvaput odlagana – a još nema ni godinu dana otkako je aktuelna vlast formirana”, napisao je Vuković u objavi na Facebook-u.

U pokušaju da se nađe opravdanje za “katastrofalno” stanje u gradu, prema njegovim riječima, sinoć su se mogle čuti i brojne optužbe na račun prethodne gradske uprave.

“Jedna od njih glasila je da nova vlast nije zatekla nijedan spreman projekat, pa da zato nemamo značajniju investicionu aktivnost u gradu”, kazao je on.

A zapravo, kaže on, nakon što su 2022. godinu završili sa realizacijom kapitalnog budžeta u iznosu od 54.4 milona eura, započeli su/pripremili sljedeće projekte za 2023.

“(Svjesni da će ih realizovati nova gradska uprava): Psotrojenje za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda; Ul. Radoja Jovanovića (Stara varoš); Ul. Vlada Martinovića (Drač); Ul. Špira Mugoše (Stara varoš); Ul. Balšića (centar); Ul. Miljana Vukova (centar); Nastavak Bul. Pera Ćetkovića (Stari a. – Konik); Višenamjenski objekat (sa domom zdravlja) u Zagoriču; Uređenje Trga Božane Vučinić sa izgradnjom podzemne garaže; Šetalište na Ljuboviću… pored ostalih”, naveo je Vuković.

Nije sramota, kaže, kada se ne zna.

“Sramota je lagati”, stoji u objavi Vukovića.