URA: Skaj potvrdio da su Spajić i PES upleteni u kriminalnu mrežu

URA: Skaj potvrdio da su Spajić i PES upleteni u kriminalnu mrežu

“Sve što smo tvrdili u prethodnom periodu polako dobija svoj epilog, a od danas Spajić i definitivno više nema legitimitet da vodi Vladu Crne Gore. Nakon što ga je jutros dočekala konferencija za medije Andreja Milovića, koji ga je optužio da Crnu Goru gura u ponor, malo ko je mogao da zamisli da će se u večernjim satima ime Milojka Spajića pojaviti i na Skaju”, saopštili su iz URE.

Oni su dodali da je današnja objava tek nagovještaj onoga što slijedi.

“Vjerujemo da je današnja objava prepiski sa Skaja na portalu Libertas press samo početak muka sa kojima će se Spajić i njegova ekipa suočiti. Možda on, kao ni javnost Crne Gore ne zna ko je lice, koje se u prepisci vodi kao “NN”, ali ima onih koji znaju. Trodnevni pokušaj da se Spajić spasi prljavom kampanjom, srušio se kao kula od karata“, poručili su iz URE.

Oni su pozivali izvršnog direktora PES-a, Vlada Bojovića, da ponovo pokrene bot mašinu, jer po svemu sudeći njemu ne treba isto koliko i Spajiću. Zaboravili su PES-ovci onu narodnu izreku “ko drugome jamu kopa, sam u nju upada”, ali i onu “strpeljen spašen” – dodaju iz URE.

“Uzmite kokice, kreće simultanka Maradone, građani mogu da uživaju, a pojedinima koji su likovali slijedi hladan tuš. Odbrojavanje može da počne”, zaključili se iz URE.