SNP: Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije

SNP: Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) saopštili su da je lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević današnjom izjavom o toj partiji otišao predaleko. Medojević je saopštio da je SNP koji je osnovao Duško Jovanović „sada u koaliciji sa DPS mafijom koja ga je ubila“.

Iz SNP-a ističu da se Medojević drznuo da SNP stavi u isti kontekst sa mafijom i DPS-om.

„Medojević svoja zavidna znanje o funkcionisanju mafije možda crpi iz perioda dok je radio kao konsultant u nekadašnjem Duvanskom kombinatu Podgorica gdje su se proizvodile cigarete za šverc cigareta gliserima preko Jadranskog mora od kojeg su se enormno obogatili ljudi iz DPS-a. Medojević je tada uživao u svim privilegijama kao čovjek od povjerenja duvanske mafije. Ta ista mafija je ubila našeg Duška Jovanovića. Vlasti u Srbiji su nekada javno označile Nebojšu Medojevića i kao saradnika ozloglašenog Zemunskog klana“, piše u reagovanju SNP-a.

Dodaju da ne zaboravljaju ni „doprinos“ Medojevića i njegovog Pokreta za promjene prilikom izglasavanja Ustava kada je srpski jezik ušao pod grupu „ostali jezici“, napada na sveštenike Srpske pravoslavne crkve..

„Manjiska vlada Snp i URA čije je formiranje podržao DPS svojim glasovima u Parlamentu, je više uradila za konačno razbijanje DPS-a nego cjelokupno opoziciono djelovanje PZP i njegovih koalicionih partnera prethodnih decenija i sprovođenje svih zacrtanih programskih ciljeva pobjedničke koalicije ‘Za budućnost Crne Gore’. Medojeviću nije smetalo da istaknuti članovi PZP-a u 43. Vladi obavljaju istaknute rukovodeće funkcije u državnim preduzećima i institucijama što najbolje oslikava količinu licemjerstva koje ste ovom objavom po stoti put dokazali“, z aključuju iz SNP.