NSD: Radulovićev govor mržnje ogolio pravu stranu garniture „novinara i analitičara“ koje je sponzorisao i dalje sponzoriše bivši režim

NSD: Radulovićev govor mržnje ogolio pravu stranu garniture „novinara i analitičara“ koje je sponzorisao i dalje sponzoriše bivši režim

Današnji snimak u kojem navodno nezavisni novinar i zagovornik visokih moralnih vrijednosti Zoran Radulović želi da „šutira i skače po ljudima“ zapravo je ogolio pravu stranu cijele te garniture „novinara i analitičara“ koju je sponzorisao i dalje sponzoriše bivši režim, a koji sebi daju za pravo da drže moralne tirade, saopšteno je iz Nove srpske demokratije (NSD).

„Javnost Crne Gore je danas mogla da vidi tu mračnu stranu ljudi koji se nalaze na platnom spisku DPS-a i kojima medijski prostor na svojim televizijama i portalima daju Bemaks i Geneks. Simptomatično je da na naše poruke pomirenja dobijamo ovakve odgovore i ne sumnjamo da građani Crne Gore jasno vide da strukture bivšeg režima na najgnusnije načine pokušavaju da vrate našu zemlju u vrijeme podjela i mržnje. Naravno, mi iz Nove srpske demokratije nećemo dozvoliti da im to pođe za rukom“, poručili su iz NSD, nastavljajući:

„Drago nam je da se Zoran Radulović konačno pokazao u pravom svjetlu i da je ogolio suštinu, a to je da on nije nikakav nezavisni novinar kakvim se predstavlja, nego neko ko je i te kako na liniji sa bivšim režimom Mila Đukanovića. Ne čudi nas, takođe, da je medijski prostor Raduloviću dat na televiziji koja je otvorena novcem Bemaksa i Geneksa, kada se sjetimo da se zapravo u rukovodstvu te dvije firme najviše navijalo da se lideri nekadašnjeg Demokratskog fronta zatvore“, naveli su iz NSD-a.

Za kraj su istakli:

„Na kraju, očekujemo da se novinarska udruženja u Crnoj Gori oglase i da se čuje glas Ombudsmana, jer iako se svi jasno zalažemo za slobodu govora, ovo što smo danas imali prilike da čujemo je otvoren govor mržnje“, zaključili su iz NSD-a.