Mujović: Izbori će Pokret za PG staviti tamo gdje zaslužuje

Mujović: Izbori će Pokret za PG staviti tamo gdje zaslužuje

Divno li je ovako izgledati u očima istinskih intelektulaca, skoro pa akademika, profesionalno ostvarenih ljudi, nezavisnih od Predsjednika, vođenih samo dobrom Podgorice, a nikako servilnošću prema prethodno pomenutom. Hvala vam gospodo draga što me ovako doživljavate… Hvala vam što me stavljate u isti koš sa mojom dragom koleginicom Oliverom Injac – učinili ste mi čast, saopštio je predsjednik OO PES-a Podgorica Saša Mujović.

„Teško se boriti s vama, teško je imati vas za političkog protivnika. Mnogo jači od mene bi pokleknuli, mnogo jačima od mene bi zadrhtala koljena. Objektivno, vaš domet je puno veći od Podgorice. Vašem kapacitetu je tijesna Podgorica. Vi ste za veća djela. Pariz, Rim, Vašington, brojne metropole vape za vama, za vašom ekspertizom. Vi biste mogli biti sjajan izvozni adut Crne Gore. Pitanje je samo da Ii bi vas bilo šteta pozajmiti metropolama ili vas koljeno-preklono moliti da ostanete u Podgorici i nastavite vašu prosvetiteljsku misiju. Iskren da budem ne umijem dati valjan odgovor“ , kazao je Mujović i dodao:

„Ako nas udostojite ostanka i izlaska na izbore daću sve od sebe, sa bilo koje pozicije, da budete postavljeni na mjesto i ravan koju zaslužujete. Da se vaš glas gromko čuje, ali ne u Podgorici, nego samo u dvorišnom dijelu predsjednikove rezidencije. Da li će tada biti voljan da otvori prozor i čuje vas što mu mudro poručujete – vrijeme će pokazati“.