Joković: Dan opštine Nikšić podsjeća na herojstvo i pregalaštvo Nikšićana u borbi protiv fašizma

Joković: Dan opštine Nikšić podsjeća na herojstvo i pregalaštvo Nikšićana u borbi protiv fašizma

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, čestitao je Dan opštine Nikšić, predsjedniku te opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikšić, Nemanji Vukoviću, kao i svim građankama i građanima tog grada.

„Sa zadovoljstvom upućujem srdačne čestitke u ime SNP-a, kao i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Nikšića, povodom Dana opštine“, kazao je Joković.

Rekao je da ovaj dan podsjeća na „istinsku veličinu“ Nikšića, kao i na herojstvo i pregalaštvo Nikšićana u borbi protiv fašizma.

„Nikšić je grad koji je nekada bio poznat kao „grad piva i čelika” bogat kulturnim, obrazovnim i privrednim dostignućima, na čijim osnovama danas treba unapređivati ekonomske i društvene prilike“, naveo je Joković.

Dodao je i kako je uvjeren da će ova crnogorska opština, uz priliv investicija i adekvatnu raspodjelu resursa kojima raspolaže, ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak.

„U nadi da će Nikšić ponovo preuzeti ulogu privrednog pokretača u Crnoj Gori, a da će žrtva heroja biti svijetli putokaz svima nama u godinama koje dolaze, još jednom svim Nikšićanima čestitam Dan opštine“, rekao je Joković.