Lesli Džordan, svestrani glumac dobitnik Emija, umro je u 67

Lesli Džordan, svestrani glumac dobitnik Emija, umro je u 67

Umro je Lesli Džordan, glumac koji je osvojio Emi, čija su mu južnjačka vučenja i svestranost učinili da se izdvojio kao komedija i drama u TV serijama, uključujući „Vil i Grejs“ i „Američku horor priču“. Imao je 67 godina.

„Svijet je danas definitivno mnogo mračnije mjesto bez ljubavi i svijetlosti Lesli Džordan. Ne samo da je bio mega talenat i radost za rad, već je pružio emocionalno utočište naciji u jednom od njenih najtežih trenutaka“, rekao je predstavnik Jordana u izjavi u ponedeljak. „Saznanje da je napustio svijet na vrhuncu svog profesionalnog i ličnog života jedina je uteha koju danas može da ima.

Rođeni Tenesi, koji je 2005. osvojio nagradu za izvanrednog gostujućeg glumca Emi za film „Vil i Grejs“, nedavno se pojavio u komediji Maiim Bialik „Zovi me Kat“ i glumio u sitkomu „The Cool Kids“.

Drugi Jordanovi eklektični zasluge uključuju „Ostrvo fantazije“, „Sjedinjene Države protiv Bili Holidej“.

Džordan je 2021. stekao neočekivane nove sledbenike kada je proveo vrijeme tokom pandemije u blizini porodice u svom rodnom gradu. On je prekinuo istovetnost objavljujući svakodnevne video snimke sebe na Instagramu.

Mnogi od Džordanovih video snimaka uključivali su ga kako ga pita „Kako ćeš? a neke su uključivale priče o Holivudu ili njegovom detinjstvu odrastanja sa identičnim sestrama bliznakinjama i njihovom „mamom“, kako ju je nazvao. Drugi put je radio gluposti poput prelaska staze sa preprekama u zatvorenom.

„Neko je nazvao iz Kalifornije i rekao: ’O, dušo, postao si virusan.’ A ja sam rekao: ’Ne, ne, nemam Covid. Upravo sam u Tenesiju“, rekao je Džordan. Poznate ličnosti, uključujući Mišel Fajfer, Džesiku Albu i Andersona Kupera, zajedno sa brendovima kao što su Reebok i Lululemon, objavljivale bi komentare.

Ubrzo je postao fiksiran na broj pregleda i pratilaca koje je imao, jer se tu mnogo više ne dešava.

„Neko vreme tamo je bilo kao opsesivno. I pomislio sam: „Ovo je smešno. Stani, stani, stani.′ Znate, skoro je postalo: „Ako se to ne desi na Instagramu, nije se desilo.“ I pomislio sam: „Pre svega, imaš 65 godina. Ti nisi neka tinejdžerka.”

Svjetlo pažnje dovelo je do novih mogućnosti. Ranije ovog meseca objavio je gospel album pod nazivom „Compani’s Comin’“ na kojem su bili Doli Parton, Kris Stejplton, Brendi Karlajl, Edi Veder i Tanja Taker. Napisao je novu knjigu „Kako ste?: Nesreće i nestašluci iz dobro proživljenog života“.