Ubo se nožem u stomak, pa prijavio da su ga napala nepoznata lica

Ubo se nožem u stomak, pa prijavio da su ga napala nepoznata lica

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić podnijeli su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću krivičnu prijavu protiv I.K. (27) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

„Sumnja se da je I.K. 29. novembra, nakon što je dovezen u prostorije Medicinskog centra Nikšić, sa ubodnom ranom u predjelu stomaka, lažno dao obavještenje na okolnosti zadobijanja povreda. On je policijskim službenicima saopštio da je povredu u predjelu stomaka zadobio do strane više njemu nepoznatih lica dok se nalazio u blizini stambene zgrade u kojoj živi, a koja se nalazi u ulici Novaka Ramova“, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policijski službenici su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja, kojom prilikom je u toku sprovedene kriminalističke obrade prikupljen veći broj obavještenja od građana i izuzet i pregledan veći broj video nadzora sa lica mjesta.

„Policija je tako došla do sumnje da je ovo lice, dok se nalazilo u svom stanu, samo sebe povrijedilo kuhinjskim nožem. Protiv I.K. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku“, zaključili su iz UP.