Obačun u lokalu, jedan uboden nožem, drugi dobio flašu u glavu: Policija uhapsila dvojicu napadača

Obačun u lokalu, jedan uboden nožem, drugi dobio flašu u glavu: Policija uhapsila dvojicu napadača

Dvije osobe uhapšene su sinoć u Nikšiću, poslije tuče koja je izbila u tamošnjem lokalu.

Prilikom obračuna, jedan momak uboden je i nožem,

„Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić sinoć su, deset minuta nakon ponoći, prilikom obilaska užeg gradskog jezgra uočili u jednom lokalu fizički sukob između više lica i tom prilikom spriječili nastupanje teže posljedice“, saopšteno je iz Uprave policije.

Na licu mjesta zetačeno je više osoba, dok je kod jedne pronađen nož.

„Policijski službenici su u ugostiteljskom objektu zatekli povrijeđeno lice D.Z. (30), koji je imao povredu u predjelu noge, a koja je nastala upotrebom noža. D.Z. je prevezen u Opštu bolnicu Nikšić, gdje mu je ukazana pomoć, te konstatovano da se radi o lakim tjelesnim povredama“, naveli su iz UP.

U međuvremenu, policija je lišila slobode dvije osobe.

„Daljim preduzetim mjerama i radnjama identifikovana su lica V.L. (41) i M.M. (39). Oni su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje“, saopštili su iz UP, pa dodali:

„U toku kriminalističke obrade nikšićka policija je došla do sumnje da je M.M koristeći hladno oružje – manji nož nanio povrede oštećenom D.Z., dok je L.V. upotrebom podesog sredstva – flaše, nanio povredu maloljetnom licu u predjelu glave“, zaključili su iz UP.