Šehović objavio imena kandidata SD-a za poslanike

Šehović objavio imena kandidata SD-a za poslanike

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović objavio je imena kandidata stranke za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna.

SD, koji će nastupati u koaliciji sa DPS-om, LP-om i DUA, kandidovao je Borisa Mugošu, Branislava Nenezića, Nihada Canovića, Nikolu Zirojevića, Irmu Nišić, Miloša Čelanovića, Milicu Lekić, Ćazima Hodžića i Ivanu Raščanin Radičević.

– Sa velikim zadovoljstvom predstavljam kandidate za poslanike, koji će se u ime SD-a naći na našoj koalicionoj izbornoj listi. Ovo je ujedno i potvrda moje čvrste posvećenosti nastavku reformskih iskoraka u partiji, kao i daljem podmlađivanju i širenju kadrovske ponude, koju sam prije godinu i po dana najavio na partijskom Kongresu, ne slučajno održanom pod sloganom “ZaNovoVrijeme” – napisao je Šehović na Tviteru.

On se zahvalio kolegama na podršci listi koju je predložio.

– Zahvalan sam kolegama iz Glavnog odbora i Predsjedništva, koji su pružanjem jednoglasne podrške listi koju sam predložio pokazali da će se na najbolji mogući način u kampanji reprezentovati i SD i istinsku građansku i evropsku, odnosno emancipatorsku politiku, na kojoj od osnivanja stabilno i dosljedno insistiramo – naveo je Šehović, pa nastavio:

– Ali i da će oni koji među njima budu izabrani za poslanike u novom sazivu Skupštine biti sigurno glas pristojne i civilizovane Crne Gore, kojima je, jednako kao i svima nama iz rukovodstva partije, pristojnost, kompetentnost, ali i beskompromisnost kada je riječ o interesima države i njenim temeljnim vrijednostima, biti apsolutni prioritet – zaključio je lider SD-a.