Rudan: Crna Gora je prodana zemlja; Sišao je „murta“, vaš stogodišnji predsjednik, a uzjahao „kurta“, ali gospodari su Amerikanci!

Rudan: Crna Gora je prodana zemlja; Sišao je „murta“, vaš stogodišnji predsjednik, a uzjahao „kurta“, ali gospodari su Amerikanci!

Crnogorci ne odlučuju ni o čemu, vi ste prodana zemlja, konstatovala je spisateljica Vedra Rudan gostujuću na Adria televiziji.

Kako je istakla, u Crnoj Gori , baš kao i u Hrvatskoj se za sve pitaju Amerikanci koji su potrošili na Mila Đukanovića i na njegovo mjesto postavili “ novog mlađeg lutka“.

– Crnogorci ne odlučuju ni o čemu, vi ste prodana zemlja. Isto kao i Hrvatska. Sišao je „murta“, vaš stogodišnji predsjednik, a uzjahao „kurta“, ali gospodari su Amerikanci. Mila Đukanovića su potrošili, ušli ste u NATO, ustoličili su nekog novog. Crna Gora je dobila novog lutka, mlađeg, sa drugim vokabularom, ali se ništa nije promijenitlo. Mi moramo znati da smo sluge američkog kapitala – kazala je Rudan i dodala:

– Crna Gora makar ima šarmantnog predsjednika, za razliku od Hrvatske – poručila je spisateljica.

Rudan se okarakterisale hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića kao divljake koji isključivo žele da zadovolje svoje niske porive.

– Naši su krajnje prosti, predsjednik Vlade je divljak, predsjednik države isti takav divljak i oni ne skrivaju ni svoj primitivizam ni svoje porive – zaključila je Rudan.