Novi Sad: Priveden Tik-Toker koji je bio inspiracija K.K. koji je počinio masakr u školi na Vračaru

Novi Sad: Priveden Tik-Toker koji je bio inspiracija K.K. koji je počinio masakr u školi na Vračaru

Vuk Vico je tik-toker i hrvatski državljanin. Video koji je napravio poslužio je kao inspiracija za krvavi pir koji je počinio maloljetni K.K. u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. Kako smo ekskluzivno sinoć saznali, on je priveden u Novom Sadu na 48 sati.

Ostaje da se do kraja ispita ko nam to truje djecu? Hrvatski državljanin Vico je napravio video koji ledi krv u žilama i u kojem se jasno i glasno poziva na nasilje i sijanje smrti? Sav taj gnusni sadržaj je plasiran našoj deci i kao epilog smo dobili krvavi pir u jednoj od najboljih osnovnih škola izazivajući u društvo stanje straha i strijepnje za sigurno sjutra?

Izloženi smo medijskom nasilju i to od strane inostranih državljana koji na katastrofi naše dece zarađuju unosne cifre seireći nad našom nesrećom. Apsolutna podrška nadležnim organima da se sve detaljno ispita oko tik-tokera koji je poslužio kao inspiracija maloljetniku da napravi katastrofu. Srbija je pravna država i uređena, prva u regionu i to, očigledno nekome smeta i pokušava putem interneta i slobode koju on pruža da ubaci sjeme katastrofe koja bi mogla da dovede do destabilizacije zemlje.