Ibrahimović upozorava Milatovića: Mora pažljivo birati riječi i poteze kako ne bi uznemirio manjinske narode

Ibrahimović upozorava Milatovića: Mora pažljivo birati riječi i poteze kako ne bi uznemirio manjinske narode

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, u intervjuu za Novu M, kazao je da će BS na predstojećim parlamentarnim izborima nastupiti samostalno i da sva relevantna istraživanja pokazuju da će povećati broj poslaničkih mandata.

Ibrahimović je istakao da građani prepoznaju značaj Bošnjačke stranke za političke prilike u Crnoj Gori i da će BS biti nezaobilazan faktor za formiranje svake Vlade.

Kada je riječ o potencijalnim postizbornim koalicijama, lider BS je kazao da će se o tome razgovarati nakon 11. juna, a da svi oni koji baštine ideju multietničke Crne Gore, u Bošnjačkoj stranci imaju partnera.

Govoreći o rezultatu predsjedničkih izbora, Ibrahimović kaže da je ishod glasanja jasan, da ga poštuje i da vjeruje da će Crna Gora nastaviti putem EU integracija. Ibrahimović je kazao da je na novom predsjedniku Jakovu Milatoviću da pokaže iskren odnos za saradnju sa manjinskim narodima.

– Milatović mora pažljivo birati riječi i poteze kako ne bi došlo do uznemiravanja ili pojačanog straha kod manjinskog naroda – upozorio je Ibrahimović.

Ibrahimović je sa sjetom govorio o učinku Mila Đukanovića tokom 25 godina koliko je vodio DPS.